Klári néni századik születésnapja


2009-09-29 15:28:47  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Klári néni századik születésnapja főképe
A Gólyafészek Vendéglőben ünnepelte családtagjai körében századik születésnapját ma kora délután Jófejű Lajosné Klári néni. A jeles nap alkalmából a város nevében Áldozó Tamás alpolgármester virággal és tortával köszöntötte az ünnepeltet. Klári néni jó egészségnek örvend, csupán hallása és látása kopott meg az utóbbi időben.

Klári néni ma már ritkán mozdul ki otthonából, tudtuk meg unokájától, Nagy Gézánétól, csupán azt kéri időnként, hogy a templomba hadd tudjon eljutni. A hétköznapokban apróbb súrlódások előfordulnak Klári néni és a fiatalabb családtagok között, hiszen az idős hölgy megszokta, hogy a legutóbbi évekig egyedül vezette háztartását, most meg már hozzátartozói gondoskodnak róla a mindennapokban. Klára néni soha nem dohányzott, a káros szenvedélyek élvezetétől mindig is tartózkodott, egyetlen gyengéje, hogy a húsok közül csak a zsíros, kövér falatok a kedvére valók. Isten tartsa meg sokáig jó szokását!


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!