Hazai siker a Balogh József emléktornán


2010-09-13 08:41:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai siker a Balogh József emléktornán főképe

Négycsapatos kosárlabdatornát rendeztek a Városi Sportcsarnokban, a néhány hete elhunyt Balogh József emlékére. A klub vezetőségének kezdeményezésére négy csapat, a házigazda Pápa-Damla KC mellett Nagykanizsa, a szombathelyi FALCO és Sopron alakulata is harcba szállt az elsőségért.
- Hagyományteremtő céllal rendeztük meg a kupát, nagyon sokat köszönhetünk Balogh Józsefnek, sokáig kitartott mellettünk, mindenben segített, amiben tudott, ez a legkevesebb amit megtehetünk érte – vélekedett Vajda József, a hazaiak mestere. Minden csapat erős kerettel érkezett, nyugodtan mondhatom, hogy az utóbbi évek egyik legszínvonalasabb tornáján vagyunk túl. Külön köszönet Józsi bácsi családjának, akik közül sokan megtisztelték a tornát.
Eredmények:
Pápa-Damla KC – FALCO 87-60
Nagykanizsa – SMAFC 97-96
3. helyért: FALCO – SMAFC 67-73
1. helyért: Pápa-Damla KC – Nagykanizsa 89-78
Végeredmény:
1. Pápa-Damla KC
2. Nagykanizsa
3. SMAFC
4. FALCO
A torna gólkirálya a hazai színekben szereplő Henrik István lett, míg a legjobb játékosnak Tóth Olivért (Nagykanizsa) választották.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!