NB III: Él(j)en a Lombard II!


2010-09-12 20:39:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


NB III: Él(j)en a Lombard II! főképe

Eddigi legnehezebbnek ígérkező mérkőzésén lépett pályára ma a Lombard II, az NB III-as bajnokság ötödik fordulójában. A mieink makulátlan mérlegét a Hévíz szerette volna elrontani. Több sérült és beteg nehezítette Nagy Mihály dolgát a keret összeállításakor, aki végül a Kovács, Borsos, Domján, Karácsony, Somogyi, Fűzfa, Peric, Kiss, Csepregi, Zulevs Germán összetételnek szavazott bizalmat. Nagy iramban kezdte a mérkőzést a hazai csapat és végig uralta az első félidőt, de ebből nem sikerült előnyt kovácsolni. A második félidő elején gyorsan megszerezték a vezetést fiataljaink, akik ezután többször is eldönthették volna a mérkőzést. Ehelyett a 75. percben egy fölösleges szabálytalanság után, szabadrúgásból egyenlítettek a vendégek. Öt perccel később megfogyatkozott a Hévíz – Kovács mehetett második sárgája után idő előtt zuhanyozni - de a hazaiak már nem tudták megszerezni a győztes gólt, így maradt az 1-1-es döntetlen.
Nagy Mihály: Szép dolog öt forduló után az élen állni, és elégedettnek kellene lennem, de nagyon bosszant a ma elvesztett kettő pont. A rutintalan fiataljaink játékában benne van a hiba és ezt ma az ellenfelünk ki is használta.
A Lombard legfőbb riválisa, a Lipót SE 2-0-s vereséget szenvedett Zalaegerszegen, így a mieink jobb gólkülönbségüknek köszönhetően ismét vezetik a tabellát a Sopron előtt. Legközelebb szintén hazai pályán szerepelnek a pápaiak, egy hét múlva a Csorna SE látogat a Perutz stadionba.

Lombard II – Hévíz 1-1 (0-0) G.:Csepregi ill. Páli

A forduló további mérkőzései:
Celldömölk – MTE 1904 1-1
Bük - Badacsonytomaj-Tapolca 0-0
Várpalota – Sárvár 1-3
Csorna – Balatonfüred 1-1
Kőszeg – Haladás II 1-4
Sopron – Répcelak 4-2
ZTE II – Lipót 2-0

A csoport élmezőnye:
1. Lombard II 13 pont
2. Sopron 13
3. Lipót 12
4. ZTE II 12
5. Hévíz FC 11


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!