NB III: A Hévíz érkezik


2010-09-11 15:29:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


NB III: A Hévíz érkezik főképe
A harmadosztályú bajnokság ötödik fordulójában igazi rangadóra kerül sor vasárnap 16 óra 30 perctől a Perutz stadionban. Két, ezidáig veretlen alakulat csap össze, az eddig 100 százalékos Lombard II, a három győzelem mellett egy döntetlent számláló Hévízzel meccsel. Az első csapat elhalasztott mérkőzése miatt elképzelhető, hogy több visszajátszóval is számolhat Nagy Mihály, ám a keret Véber Györggyel történő egyeztetése után válik véglegessé. Szükség is van az erősítésre, hiszen több beteg és sérült játékosra nem számíthat a hazaiak mestere.
- Az eddigi legnehezebb feladat vár ránk. Veretlen ellenfelünknek átlagéletkorban és rutinban hét év előnye van, amit szervezettséggel, lelkesedéssel és jó erőnléttel ellensúlyozni fogunk és nagy küzdelemben meg fogjuk nyerni a mérkőzést.

A forduló további mérkőzései:
Celldömölk – MTE 1904
Bük - Badacsonytomaj-Tapolca
Várpalota – Sárvár
Csorna – Balatonfüred
Kőszeg – Haladás II
Sopron – Répcelak
ZTE II - Lipót


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!