Megújult a Bóbita Bölcsőde


2010-09-10 17:04:44  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Megújult a Bóbita Bölcsőde főképe
Végéhez érkezett a pápai Bóbita Bölcsőde Kapacitásbővítő Fejlesztése című  KDOP-5.2.2/B-2f-2009-0006 projektje, melyet 2010 áprilisában kezdtek meg a Szanyépszer Kft. szakemberei.
A bölcsődében idáig 3, mostantól pedig 5 csoportszobában gondozzák majd a kicsiket. A már meglévő épület felújítása mellett új épületszárnnyal is bővült az intézmény. Így a bölcsőde korszerűbbé vált, megvalósult az akadálymentesítés és az udvar átalakításával, 40 százalékkal növekedett a zöldterület aránya, és a bölcsőde kapacitása így 30 főről 50 főre bővült. Kialakítottak egy sószobát, játékraktárat és kiszolgáló helyiséget is.
A műszaki átadás már megtörtént, jelenleg a csoportszobák bútorzatát alakítják ki a bölcsiben- tudtuk meg Mészáros Csabától, a Szanyépszer Kft. építésvezetőjétől.

Az ünnepélyes átadóig, ami várhatóan szeptember 23-án lesz, még a parkoló kialakítása és az útburkolat felújítása zajlik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!