Pápai kislány lett Európa szépe


2010-09-08 13:00:36  | cikk: mo  | 


Pápai kislány lett Európa szépe főképe

A félig magyar, félig vietnami származású Nyári Elizabeth az idei Little Miss Balaton gyermekszépségversenyen minősült arra a világszintű megmérettetésre, melyen a zsűri Európa Szépe különdíjban részesítette. A bulgáriai Burgaszban megrendezett Little King & Queen of The World 2010. gyermekszépségversenyen 42 gyermek mérte össze báját és tehetségét. Voltak résztvevők többek között Örményországból, Németországból, Angliából, Szlovéniából, Ukrajnából, Bulgáriából és természetesen Magyarországról is. A versenyzőknek utcai öltözetben, fürdőruhában, népviseletben és alkalmi öltözékben kellett a nemzetközi zsűri elé lépniük. A fiúk és lányok különféle műsorszámokban mutatták be tehetségüket. A 12 éves Nyári Elizabeth egy Michael Jackson koreográfiát adott elő.

A pápai kislány a Munkácsy Mihály Általános Iskolában tanul, van egy 16 éves nővére. Édesanyja vietnami, édesapja magyar származású. Elizabeth szeretne beletanulni a modell szakmába, úgy fogalmazott – nagyon jól érzi magát a kamerák előtt és szereti, ha fotózzák. Szülei folyamatosan biztatták és bíztatják a jövőben is a továbblépésre. Elizabeth fellépése olyannyira megtetszett a burgaszi zsűrinek, hogy meghívást kapott egy moszkvai és egy török szépségversenyre is.

A magyar kislányok egyébként nagyon jól teljesítettek a bulgáriai versenyen, hiszen a Little King & Queen of The World 2010. gyermekszépségverseny győztese szintén egy magyar kislány, a 12 éves Ugyan Zita lett.  


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!