A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Érdekképviseleti Egyesületének nyári szünet utáni első vezetőségi ülése


2010-09-07 14:35:10  | cikk: Babos Petra  | 


A kéthónapos nyári szünet után ma délelőtt tartotta szokásos évad eleji ülését a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Érdekképviseleti Egyesülete a Pedagógus Művelődési Házban, melyen az elnökségi tagok, a vezetőségi tagok és a klubvezetők vettek részt.
A mai alkalmon a nyár eseményeit, valamint a 2010-es év elkövetkezendő négy hónapjának programjait, folyamatos tennivalóit tárgyalták meg a résztvevők.
- A nyár folyamán sem tétlenkedtek az egyesület tagjai, hiszen Szegedre és Bakonyjákóra kirándultunk. Adományokat gyűjtöttünk össze az árvízkárosultaknak, amit a Baptista Egyház segítségével juttattunk el a rászorultak részére. A nyugdíjas tánckar és énekkar falunapokon és városi rendezvényeken lépett fel, nagy sikerrel és elismeréssel a nyár folyamán – tudtuk meg Baán Évától, az egyesület elnökétől.
- A Nemzeti Civil Alaptól (NCA) sikeres pályázat útján ismét kapunk támogatást működési célra, mely a múlt évi sikeres pályázati célok megvalósításának folytatását teszi lehetővé. Szeptember 25-én, Sopronban az Országos Nyugdíjas Találkozón fellép a nyugdíjas énekkar és tánckar, valamint szeptember közepétől indulnak a klubfoglalkozások és az amatőr művészeti csoportjaink próbái is. Ismét heti három alkalommal tartunk ügyeleti nyitva tartást és ismét indulnak a gyógytorna foglalkozások Az októberi Idősek Napi ünnepségre és a karácsonyi műsorra is készülünk már. Tervezzük még, hogy ellátogatunk a kulturális fővárosba, Pécsre az ősszel. Tehát egyszóval rengeteg a tennivalónk, az idei év hátralévő hónapjaiban is tartalmas programokkal és segítő tevékenységünkkel várjuk nyugdíjas-társainkat - összegezte az elnök.

Az elnökség a következő ülését október elején tartja!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!