Közeleg a határidő


2010-09-06 09:56:33  | cikk: Tóth Tamara  | 


2010.szeptember 30-ig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Művelődési Osztályára a felsőoktatásban tanulók utazásának támogatására, illetve a felsőoktatásban tanulók kollégiumi elhelyezésének, lakhatásának támogatására a 2010/2011-es tanévre szóló pályázatokat.
Pápa Varos Önkormányzata a felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanulmányokat folytató hallgatók utazási költségeihez illetve kollégiumi elhelyezéséhez, egyéb lakhatási feltételeinek megteremtéséhez támogatást nyújthat.
A Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (Papa, Fő u.12.) beszerezhető, illetve a www.papa.hu honlapról letölthető űrlapon lehet a pályázatokat benyújtani, melyeket az illetékes bizottság legkésőbb 2010. november 30-ig bírál el. A pályázatok benyújtásának részletes feltételei megtalálhatóak Pápa város honlapján.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!