Tovább tart a Lombard II henger


2010-09-05 20:34:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább tart a Lombard II henger főképe
Az NB III-as bajnokság negyedik fordulójában Nagy Mihály csapata Répcelakra látogatott. A mieink teljesítményére ezidáig nem lehetett panasz, hiszen 100 százalékos teljesítménnyel a tabella élén vitézkedtek. A mai mérkőzésen a kerethez visszatért az első csapatból Palkó Dávid, Nagy Mihály a Kovács, Perics, Domján, Borsos, Somogyi, Megyesi, Fűzfa Kiss, Csepregi, Hacker, Palkó összetételben küldte pályára tanítványait. A 90 perc során a cél nem is lehetett más, mint az idei kitűnő szereplés folytatása. A széltől támogatott vendégek nagy fölényben játszottak az első félidőben, de a hazaiak kapusa jól helyt állt, egészen a 41.percig: ekkor Csepregi cselezett a jobb oldalon és beadásából Kiss ollózó mozdulattal bombagólt lőtt 0-1. A második félidő első percében Palkó indította a szünetben beállt Megyesi Patrikot, aki higgadtan értékesítette a ziccert 0-2. Eldőlni látszotta mérkőzés, de a hazaiak a semmiből egyenlítettek. Egy bal oldali beadást fiatal védőnk csúnyán elnézett és a hazaiak szépítettek és visszajöttek a meccsbe és minden esélyük megvolt az egyenlítésre, mert a vendégek a hibától nagyon megzavarodtak. Öt perc elteltével rendeződött a vendégek játéka és magabiztosan hozták a mérkőzést az ívelgetésekkel próbálkozó hazaiakkal szemben.

Nagy Mihály: Nagyon szervezetten és határozottan játszottunk. A második félidő elején nagy hibát csináltunk, ami azt eredményezte, hogy egy sima győzelem helyett fellelkesítettük a hazaiakat, akik mindent elkövettek az egyenlítésért, sikertelenül. Gratulálok a gyerekeknek, de egy hét múlva a Hévíz elleni rangadón ilyen hiba nem fér bele.

Répcelak - Lombard II 1-2 (0-1) G.:Tamási ill. Kiss, Megyesi
Jók: Domján, Borsos, Megyesi P., Palkó (a mezőny legjobbja)

A negyedik forduló további eredményei:
Hévíz – Csorna 2-0
Balatonfüred – ZTE II 1-3
MTE 1904 – Büki TK 1-0
Badacsonytomaj-Tapolca – Várpalota 0-1
Sárvár – Sopron 0-3
Lipót – Kőszegi SK 5-0
Haladás II – Celldömölk 0-2

A tabella élcsoportja:
1. Lipót SE – Pékség 12 pont
2. Lombard II 12 pont
3. Hévíz FC 10 pont
4. Soproni Vasutas SE 10 pont
5. ZTE II 9 pont

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!