Gyenge szezonkezdet a tekebajnokságban


2010-09-05 11:46:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyenge szezonkezdet a tekebajnokságban főképe
Az Elekthermax Vasas tekecsapata a Nagyberki Attala SE ellen kezdte meg az idei küzdelmeket az NB I-ben. A pápaiak munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudtak tökéletesen felkészülni a szezonra, kis túlzással az első bajnokira jött össze teljesen a gárda. A csapatnak az első három helyezés valamelyikének elérése a cél, ám amennyiben megnyernék a bajnokságot, akkor sem nevezhetnének a Szuperligába a panelpálya hiánya miatt – tudtuk meg Horváth József játékos-edzőtől. Az idénnyitó nem is alakulhatott volna rosszabbul, hiszen a mieink közül többen is jóval tudásuk alatt teljesítettek, aminek egyenes következménye lett a vereség.

Pápai eredmények:
Szabados József 535 fa
Papp István 543 fa
Szakács Ferenc 518 fa
Kiss Sándor 503 fa
Horváth Róbert 505 fa
Horváth József 580 fa
A Vasas mindössze két csapatpontot tudott gyűjteni, a Nagyberki négyet, a több összfáért járó két ponttal 6-2-es vendéggyőzelem született.
Az ifjúságiak ellenben jól teljesítettek, a Lendvai testvérek, Bence és András 3-1-es győzelmet arattak.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!