Zenekaroktól hangos az Edvy Malom - MalomFest 2010.


2010-09-04 19:34:07  | cikk: mo  | 


Zenekaroktól hangos az Edvy Malom - MalomFest 2010. főképe
A Fidelitas pápai csoportja negyedik éve rendszeresen megrendezi MalomFest elnevezésű programját az Edvy Malom Fogadóban. A zenei rendezvényen kezdetben csak pápai művészeti csoportok, együttesek, zenekarok léptek színpadra. A MalomFest mára olyannyira kinőtte magát, hogy idén már nemcsak helyi együttesek mutatkoznak be műsorukkal, dalaikkal, hanem az ország egyéb területeiről is érkeznek fellépő művészek.

Ma délután öt órakor tánccsoportok – köztük a győri Four Rivers Country Linedance csoport, a Rebel Lion Tánc-Sport Egyesület táncosai és a Tánc-Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény növendékei – indították a fellépők sorát.

Az est hátralévő részében őket pápai zenekarok követik. A MalomFest közönsége a B-verziónak, a Magic Cats-nek, az Old Rockers és a Pint Of Blues együttesnek tapsolhat az est folyamán.

A rendezvényen két egyéni fellépő is várja rajongóit. Egyikük Borsits Barbara, akit városi rendezvények alkalmával már többször láthatott a pápai közönség. A különleges hangú, fiatal énekespalánta a bodajki Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskola növendéke. Borsits Barbara főként a rockzene világslágereit adja elő egyéni, sajátos feldolgozásban.

A MalomFest sztárvendége az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorában felfedezett Petruska András lesz. Az énekes számos meghívásnak tett eleget az utóbbi időben. 3 éve rendszeresen részt vesz a Veszprémi Utcazene Fesztiválon. Idén azonban nem üres kézzel tért haza. Az utcazenészek legnívósabb versenyén megkapta a rangos szakmai díjat.

A Fidelitas – ahogy már tavaly is – idén is két napos rendezvényre várta a fiatalokat. Tegnap a lemezlovasoké volt a főszerep, ma pedig a koncertek nyújtanak kikapcsolódást az Edvy Malom Fogadóba látogatóknak.

A Fidelitas pápai csoportjának elnökétől megtudtuk, a programok összeállítása a csoport feladata volt, a rendezvényt azonban nem ők finanszírozták, ebben az Edvy Malom képviseletében Polgár György volt segítségükre.   


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!