Nemsokára indul a kosárszezon


2010-09-03 20:29:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nemsokára indul a kosárszezon főképe
Néhány hete kezdte a felkészülést NBI/B-s kosárlabda csapatunk, a Pápa-Damla KC. Vajda József csapata a nyugati csoportban 11 csapattal egyetemben szeptember 26-én kezdi meg a bajnoki küzdelmeket. Az idény nem is indulhatott volna rosszabbul, hiszen mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap elhunyt a klub elnöke, Balogh József, ami a szezon első felére rá is fogja nyomni a bélyegét – vélekedett Vajda mester.
- Hatalmas űrt hagyott maga mögött, ezek után mindenkinek kettőzött erővel kell dolgoznia azon, hogy ezt az űrt be tudjuk tölteni. Balogh József nagyon sokat segített nekünk, mindenkihez volt egy kedves szava, a játékosok is nagyon kötődtek hozzá, igyekszünk róla méltóképpen megemlékezni, szeptember 12-ére egy emléktornát szervezünk, a Sopron, a Falco és a Nagykanizsa részvételével.
A csapat felkészülése még az elején tart, jelenleg a megfelelő fizikai állapot elérése a cél. A játékoskeretben is változások történtek, Bogdán Erik és Rédei Bálint elhagyta a klubot, center posztra viszont sikerült leigazolni Jarosevits Róbertet.
A Pápa-Dalma KC szeptember 26-án a Győrszol SZESE otthonában kezdi meg a küzdelmeket, hazai közönség előtt a Sárvár ellen mutatkoznak be október 22-én.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!