Hivatalosan is jelöltek


2010-09-02 21:37:39  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Hivatalosan is jelöltek főképe
A választási bizottság szeptember 1-jén hivatalosan is nyilvántartásba vette a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjeit és polgármesterét – jelentette be ma délután Áldozó Tamás, a FIDESZ helyi szervezetének kampányfőnöke. A képviselőjelöltek jelenlétében tartott sajtótájékoztatón a kampányfőnök köszönetet mondott azoknak, akik ajánlószelvényükkel támogatták őket és azoknak az önkénteseknek, akik segítettek a szelvények gyűjtésében.
-A FIDESZ-KDNP valamennyi jelöltje a szükséges ajánlószelvények többszörösét adta le, legkevesebb húszszorosát, de volt olyan is, aki huszonötszörösét, dr. Kovács Zoltán polgármesterjelöltet pedig több mint 6000 ajánlószelvénnyel támogatták. Szeretnénk megfelelni ennek a megelőlegezett bizalomnak – mondta Áldozó Tamás. A kampányfőnök kitért arra is, hogy az ajánlószelvény gyűjtés során azt tapasztalták, hogy a megváltozott választókerületek miatt sokan nem tudják, melyik választókerületbe tartoznak. Mint mondta, a kampány hátralévő részében a személyes találkozásokon és fórumokon mindenkinek elmondják, hogy melyik választókerülethez tartozik és melyik FIDESZ-KDNP jelöltre kérik a voksokat. A Pápa környéki kistelepülések közül az idei önkormányzati választásokon nyolc településen indul fideszes polgármesterjelölt és több faluban a FIDESZ-KDNP támogatásával mérettetik meg magukat a független jelöltek – adott tájékoztatást Áldozó Tamás.
- A programok ismertetésével és ütköztetésével folytatódik a kampány – mondta dr. Kovács Zoltán polgármesterjelölt a sajtótájékoztatón. – Régi képviselők indulnak a FIDESZ-KDNP színeiben az idei választásokon, nem véletlen, hogy az összefogásra és tapasztalatra építjük a kampányunkat. Az összefogás nemcsak a pártok – FIDESZ, KDNP, Nemzeti Fórum – között van, hanem a választópolgárokkal is összefogunk, ugyanúgy, mint az előző években, és az általuk megfogalmazott igények közül választjuk ki a legnagyobb támogatást élvező terveket.
Dr. Kovács Zoltán elmondta, az elmúlt négy esztendőben négy milliárd forint értékű fejlesztés valósult meg a városban a képviselőtestület döntései alapján és a következő önkormányzati ciklusban is ezt tervezik. Az elmúlt négy év eredményeiből az infrastrukturális fejlesztéseket, az intézményi fejlesztéseket, a közlekedési infrastruktúra fejlesztését emelte ki, melyet a továbbiakban is folytatni kívánnak. A továbblépés iránya a már elnyert pályázatoknak köszönhetően adott, utalt a Várkertfürdő, a Fő tér és a kastély fejlesztési programjára a polgármesterjelölt. Kiemelte továbbá a szociális szféra támogatási rendszerének megőrzését és fejlesztését, az egészségügy terén a rendelőintézetek felújításának folytatódó programját és a kórház korszerűsítésére előkészített pályázatot.
-A jövőt illetően a fő kérdés továbbra is a munkahelyteremtés, melyben az előző négy évben is jelentős részt vállaltunk. Tevékenyen közreműködtünk a húsgyár megmentésében, az ipari park bővítésében és abban, hogy mostanra megduplázódott a magyar munkavállalók száma a bázisrepülőtéren – fogalmazott. A FIDESZ-KDNP programjában a fiatalok számára a sportolási, kulturális és szórakozási lehetőségek megőrzése és a lehetőségek szerinti fejlesztése szerepel. Mindezekről részletesen a különböző fórumokon, személyes találkozókon és kiadványokban tájékoztatják a választópolgárokat a következő hetekben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!