Alpha Kurzus


2009-09-28 21:22:54  | cikk:  | 


A Pápai Református Egyházközség október elejétől Alpha Kurzust indít a Pápai Református Gyülekezeti Házban. A kurzus minden alkalommal közös étkezéssel kezdődik és teljesen ingyenes. Lehetőséget biztosít bárki számára, hogy megismerhesse a kereszténységet, vagy csak egyszerűen beszélgessen egy jót.
Mi az életed értelme? Mi történik a halál után? Hogyan hozhatjuk ki magunkból a legtöbbet?- többek között ezekre és hasonló kérdésekre keresik a választ az Alpha Kurzuson a résztvevők. Az első alkalom 2009. október 6-án lesz, 18 órai kezdettel, jelentkezni október 4-ig Szakács Gergely beosztott lelkésznél személyesen, vagy elektronikus úton az info@papareformatus.hu-n. Bővebb információ és a letölthető jelentkezési a Pápai Református Egyházközség honlapján, a www.papareformatus.hu-n található.

Tóth Tamara

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!