Ezúttal sem bírt a Lombard a Zalaegerszeggel


2010-09-01 20:58:39  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Ezúttal sem bírt a Lombard a Zalaegerszeggel főképe
A harmadik fordulóban félbeszakadt összecsapás újrajátszására került sor a ZTE Arénában ma 19 órától, a derbire közel 3000 néző látogatott ki. A hazaiak a Vlaszák, Kovács G., Bogunovics, Varga R., Panikvar, Szalai, Máté, Kamber, Illés Gy., Rajcomar, Pavicsevics összeállításban vágtak neki a 90 percnek, míg Véber Györgynek több kezdőjátékosát kellett nélkülöznie különböző sérülések miatt, így a mieink a Szűcs, Dlusztus, Bíró, Farkas, Németh M., Bárányos, Quintero, Venczel, Abwo, Marics, Germán kezdővel futottak ki a zöld gyepre. Villámrajtot vettek a mieink, a 10 perc elteltével Abwo szerezte meg a vezetést, miután lerázta védőjét és 15 méterről Vlaszák kapujának jobb alsó sarkába lőtt 0-1 – Abwo úgy tűnik, ZTE specialista, hiszen a nigériai játékos az első meccsen is betalált. Ezt követően jobbára mezőnyben folyt a játék, egészen a 26. percig, amikor egyenlítettek a vendégek. Raicomar kapott labdát a 16-oson belül, majd lövésre szánta el magát. Szűcs ugyan hozzá tudott érni a labdához, de az így is a kapu jobb felső sarkában kötött ki 1-1. Nem sokkal később jöhetett volna a válasz, ám Germán a kapufát találta el. A 34. percben Varga lövését védte bravúrral Szűcs, majd Abwo juttathatta volna előnyhöz a Lombardot, ám az asszisztens intésére Veizer játékvezető nem adta meg a találatot. Két perc volt hátra az első félidőből, amikor megszerezték a vezetést Csank János fiai, Illés ugratta ki a leshatárról Pavicsevicset, aki egyedül vezethette a labdát Szűcsre, ki is cselezte, majd három méterről az üres kapu közepébe lőtt 2-1. A mérkőzés 62. percében Marics egyenlíthetett volna, Kocsárdi eladott labdáját küldte kapura, ám a hazaiak hálóőre bravúrral szögletre tolta a játékszert. A lefújás előtt Rebryk buktatta a 16-oson belül Delicset, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A végrehajtó Pavicsevics volt, aki a kapu közepébe bombázott, 3-1. A Lombard elszenvedte idei harmadik - egy héten belül második - fiaskóját, és a 12. helyről várja a szeptember 11-ei folytatást, amikor Szűcsék a Paks otthonába látogatnak. Rá is fér a mieinkre egy hosszabb pihenő...
A nap másik mérkőzésén a Ferencváros 3-0 arányban legyőzte a Győr együttesét.
Edzői nyilatkozatok:
Csank János: Tudtuk, hogy nehéz lesz, mert a Pápától nem könnyű elvenni a labdát, ezen a meccsen is jól tették-vették, és gólt is sikerült rúgniuk, de szerencsére csak egyet. Az első meccsen is nyertünk volna, csak akkor 2-1-re.
Véber György: Mit szeretnének hallani? Azért kérdezem, mert ha mostanában valami történik a Pápával, az mindig országos hír lesz. Olyat mondok, ami a sajtó szájízének is megfelel. Fájó a vereség, nem érdemeltük meg. Annyiban volt más ez a meccs, mint az első, hogy nem voltak villámok.
(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!