„Arra törekszünk, hogy megtanítsuk, miképp ismerhetitek ki magatokat a világban, miképp tehetitek azt szebbé, jobbá”- tanévnyitó a Tarczyban


2010-08-31 21:41:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Arra törekszünk, hogy megtanítsuk, miképp ismerhetitek ki magatokat a világban, miképp tehetitek azt szebbé, jobbá”- tanévnyitó a Tarczyban főképe
Az esős, rossz időjárás miatt a Tarczy Lajos Általános Iskolában az osztálytermekben, rádión keresztül tartották meg ma délután 5 órakor a tanévnyitó ünnepélyt.
Venczel Csaba iskolaigazgató köszöntötte a tanárokat és a diákokat, főleg az újakat, az elsősöket.
- Arra törekszünk, hogy megtanítsuk, miképp ismerhetitek ki magatokat a világban, miképp tehetitek azt szebbé, jobbá- mondta Venczel Csaba.
- Az utóbbi években hozzászokhattunk már, hogy nincs olyan vakáció, melyben ne gyarapodna, szépülne iskolánk két épülete. Így volt ez most is: A nyár folyamán megtörtént a Jókai u. 18. épület garanciális hibáinak javítása. A Jókai u. 37. (két tannyelvi tagozat épülete) 5 tanteremben felújítottuk a burkolatot- tudtuk meg az igazgatótól.

Az évnyitón közreműködtek az iskola diákjai.
A Szózat közös eléneklése után sikerekben gazdag, eredményes évet kívánt Venczel Csaba az iskola 649 tanulójának.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!