Lehetőség a javításra


2010-08-31 21:28:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Félbeszakadt mérkőzés újrajátszására utazik Zalaegerszegre a Lombard Pápa az élvonalbeli labdarúgó bajnokságban. Mint ismeretes, a harmadik fordulóban 2-1-es vendégvezetésnél a 60. percben az időjárási körülmények miatt a játékvezetőnek le kellett lefújnia a derbit. A 19 órakor kezdődő bajnokira kis túlzással az orvosok állítják össze Véber György kezdőcsapatát, hiszen ritkán tapasztalható sérüléshullám söpör végig a csapaton: Heffler Norbert combizom-húzódást szenvedett, Rajnay Attila a Haladás elleni rangadó óta sérült, Tóth Norbert a vádliját fájlalja, Tóth Gábor a bokájával bajlódik. A már „megszokott” sérültek (Bali Péter, Nagy Sándor, Varga Gábor) mellett Gyömbér Gábor és Vadims Zulves sem tart a pápaiakkal, mindketten utánpótlás válogatottjaikban szerepelnek, Takács Pétert pedig a Kaposvár elleni meccsen kiállították.
Véber György: Szeretném, ha folytatná a csapat azt a játékot, amit Kaposváron 83 percig mutatott, de ezúttal úgy, hogy az utolsó 7 percet elfelejtjük. Elsősorban a szervezettségben, fegyelmezettségben mutatottakat szeretném ismét viszontlátni. Nem tudom, milyen lesz a pálya talaja, hogy lehetővé teszi-e, hogy a saját játékunkat hozzuk, vagy egy brusztolósabb meccsre kerül majd sor. Bár tudom, hogy nem lehet, de szeretnénk a Kaposváron elvesztett pontokat most megszerezni, ezzel nagyot léphetnénk előrébb.
A ZTE múlt héten a Kecskemét ellen megszerezte idei első győzelmét, Csank mester hadra fogható játékosaiból csak Miljatovicra nem számíthat, a mieink ellen bemutatkozhat viszont a legfrissebb szerzemény, Simon Attila, aki kölcsönbe érkezett a kék-fehérekhez.
Csank János:  A találkozó kétharmada már lement az eredeti időpontban, így nem teljesen logikus az újrajátszás, de nem foglalkozunk már ezzel a kérdéssel. Úgy állunk hozzá, hogy van egy elmaradt meccsünk, amit lejátszunk. Sajnos nem lesz ideális a talaj, és őszintén mondom, hogy jobban várnánk a mérkőzést, ha valamivel jobb idő lenne. Persze azért fontos, hogy nyerjünk, mert így kicsit kiegyenesednénk, és csatlakozhatnánk az élmezőnyhöz.

A várható összeállítások:
ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Kovács G., Bogunovic, Varga - Horváth A., Máté, Delic, Szalai - Rajcomar, Illés
Lombard Pápa: Szűcs L. - Venczel, Bíró, Dlusztus, Németh M. - Quintero, Farkas, Bárányos – Abwo, Maric, Germán

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!