Tíz perc rövidzárlat, nulla pont


2010-08-29 12:49:29  | cikk:  | fotó: Gy. Balázs Béla  | 


Tíz perc rövidzárlat, nulla pont főképe
A Lombard Pápa az NB I-es labdarúgó bajnokság 5. fordulójában Kaposvárra látogatott. A mieink a Szűcs, Quintero, Bíró, Farkas, Takács, Németh, Gyömbér, Jovánczai, Abwo, Bárányos, Marics kezdő összetétellel 0-2-ről, 3-2-es vereséget szenvedtek. Az első nagy helyzetre a 21. percig kellett várni, Gyömbér távoli lövése után Kovács hárított bravúrral. Tíz minutummal később a Rákóczi is rohamra indult, de Oláh fejesét Szűcs hárította. A játékrész hajrája egyértelműen a vendégeké volt, akik a 36. percben meg is szerezték a vezetést: Bárányos beadása után Abwo fejelt a hálóba. A második félidő 78. percében Takács Péter szépségdíjas találata után eldőlni látszott a három pont sorsa 0-2. Takács néhány perccel később második sárga lapját is megkapta, s ez nem várt fordulatot hozott. A 83. minutumban rögtön jött a kaposvári szépítés: Kulcsár szabadrúgását Grúz fejelte a kapuba 1-2. Két perccel később a nyerő cserének bizonyuló Kulcsár egyenlített, így percek alatt romba dőlt, amit Véber György együttese felépített 2-2. A kiállítás után teljesen széteső vendégek végül egyetlen pontot sem vihettek haza, a nagyot hajrázó Kaposvár Zsók góljával megnyerte a meccset 3-2.

Sisa Tibor: Tudtam, hogy nehéz lesz, hiszen jó ellenféllel találkoztunk. Készültünk a szabadrúgásokra és a szögletekre egész héten, de lassan pörögtünk fel. Aztán a cserék hoztak változást a játékba. Hittem a labdarúgókban, az első gól után még bizakodóbb lettem. Ilyen fordításra csak nagy csapat képes. Mi még nem vagyunk nagy csapat, de ez a siker biztosan jót tesz a társaságnak.
Véber György: Nyolcvan percig a mi akaratunk érvényesült, az történt, amit mi akartunk. Igaz, hogy a második félidő elején volt egy jó periódusa a Kaposvárnak, de abból is kijöttünk. Urai voltunk a helyzetnek, aztán a végén minden összeomlott. Ezúttal kapusunk hibái miatt nem tudtunk nyerni. Sajnos el kell ismerni, hogy Szűcs Lajos mindhárom gólban benne volt, ez a vereség az ő lelkén szárad. A kiállítás megzavarta a csapatot, de azt hiszem, Takács Péter első sárgája vitatható volt. Még akkor sem hittem, hogy kikaphatunk, amikor egy gól volt az előnyünk. Ha végjátékaink pontosabbak lettek volna, még nagyobb lett volna a különbség, de amikor egyenlített a Kaposvár, tudtam, hogy mindennek vége.
pepsifoci.hu

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!