Teke – Elszenvedte első vereségét az Elmax


2009-09-28 21:04:34  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Teke – Elszenvedte első vereségét az Elmax főképe
Szombaton az eddig két győzelmet és egy vereséget számláló Zalaegerszeg II csapatához utazott a pápai csapat. A vendégek három győztes mérkőzésen voltak túl és nem titkoltan második idegenbeli diadalukért érkeztek a zalai városba. Sajnos a formaidőzítés nem sikerült a legjobbra, a hazaiak négy csapatpontot gyűjtöttek, míg ellenfelük Papp István és Horváth Róbert révén csak kettőt, így a több összfáért járó plusz két ponttal 6-2-es győzelmet arattak. A Zalaegerszeg 3322 fát ütött, míg a Vasas 3277 összfáig jutott. A pápai tekések így visszacsúsztak a tabella harmadik helyére.
Az ifjúságiak is vesztesen hagyták el a pályát, 4-0-ás hazai diadal született. Ezzel a vereséggel a mieink a második helyről várják a folytatást.

Pápai eredmények:

Széles Zoltán 525 fa
Papp István 540
Molnár István 564
Szakács Ferenc 547
Horváth Róbert 559
Horváth József 542


Összesen


3277 fa



Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!