Sörrel és sült kolbásszal ünnepel a város


2010-08-27 18:04:26  | cikk: mo  | 


Pápa Város Önkormányzata és a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács augusztus 28-án, szombaton 11 órakor ünnepélyes keretek között adja át a Közép-dunántúli Operatív Program keretében felújított Gróf út – Szabadság utca – Tókert utca – Böröczky domb útszakaszt. A rendezvényt a Szabadság utcai parkolóban tartják, melyen dr. Kovács Zoltán polgármester, országgyűlési képviselő hordógurítással avatja fel a megújult aszfaltot, s veszi át a megszépült utcát. A programra szeretettel várnak lakókat, érdeklődőket és mindenkit, aki szívesen részt venne a jó hangulatú átadóünnepségen. Az alkalmon sörrel, üdítővel és igazi, piaci hurkával, kolbásszal, sült májjal várják az érdeklődőket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!