Megbüntették a Haladást


2010-08-25 00:24:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megbüntették a Haladást főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága több kérdésben is elmarasztalta a Szombathelyi Haladást. A hétvégi nyugati rangadón történtek miatt négy bajnoki mérkőzésről fog hiányozni Molnár Balázs, akit azért állított ki a játékvezető, mert Nagy Gábor kiállításánál kiütötte Álvaro Miquel Garcia játékvezető kezéből a piros lapot. Nagy, és a szintén a kiállítás sorsára jutó Lattenstein Norbert két mérkőzésre szóló elmarasztalást kapott. A pénteki sajtótájékoztatóról távol maradó Csertői Aurél vezetőedzőt 100 ezer forintos büntetésben részesítették. A vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Haladás – mint visszaeső – 200 ezer forint pénzbüntetésben részesült, valamint a színes lapok miatt is fizethetnek a vas megyeiek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!