Tovább tart a Lombard szárnylása


2009-09-27 14:39:56  | cikk:  | 


Tovább tart a Lombard szárnylása főképe
A Lombard Pápa Thermál FC a Budapest Honvéd otthonában sorozatban hatodik győzelmét aratta a Soproni Liga 8. fordulójában. Az újonc gárda menetelése még a legelvakultabb drukkerek képzeletét is felülmúlja, hisz’ az Újpest, a Győr, a Kecskemét, a Diósgyőr, a Vasas legyőzése után a Honvéd sem tudott megálljt parancsolni a Véber legényeknek, ami pillanatnyilag a szenzációszámba menő második helyet jelenti. Szombat este nevelőegyesülete ellen Bárányos Zsolt kezdte meg a gólgyártást, majd a háromszoros válogatott Orosz Péter kétszer is mattolta Tóth kapust. Ez a két találat minden bizonnyal nagyon jót tett a támadó önbizalmának, aki a Vasas ellen is már remekül játszott, mostani duplájával valószínűleg tartósan is beverekedte magát a kezdő 11-be. Ha Alex is felépül, Véber György kedve szerint válogathat a minőségi támadókból.

Edzői nyilatkozatok:

Sisa Tibor: A futballt gólra játsszák, a Lombard hármat rúgott, mi egyet. Ezen nem kell semmit magyarázni…

Véber György: Az első félidei játékkal nem voltam elégedett, ezért a csapatot egy kicsit erélyesebb hangnemben igazítottam el a szünetben. A Honvéd pályáján mindig nagy öröm a győzelem.

Szűcs Lajosék jövő héten - minden bizonnyal telt ház előtt - a 14. helyen szerénykedő Szombathelyi Haladás ellen futnak ki a Perutz stadion gyepére.

1.Videoton 9 6 1 2 19
2.Lombard Pápa 9 5 0 3  18
3.Újpest  17 
4.MTK  17 
5.Győri ETO  17 
6.Debrecen  16 
7.Vasas  15 
8.Kecskemét  10 
9.Zalaegerszeg  10 
10.Ferencváros 10 
11.Kaposvár   9
12.Nyíregyháza    8 
13.Paks    8
14.Haladás    8 
15.Bp. Honvéd    7 
16.Diósgyőr    6 


Haraszti Gábor

(Képek: nb1.hu)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!