Ma 19 órától nyugati rangadó


2010-08-20 13:42:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard Pápa ma este az NB I-es bajnokság negyedik fordulójában az ősi rivális Szombathelyi Haladást fogadja a Perutz stadionban. Pápán ezidáig hat alkalommal mérkőztek meg a felek, egy hazai győzelem mellett két döntetlen és három Hali siker született. Mindkét oldalon – a Lombard Pápa tulajdonosának személye miatt is - felfokozott várakozással tekintenek a bajnoki elé, emellett mindkét gárda szeretné megszerezni első győzelmét az idei pontvadászatban. Véber György nem számíthat a ZTE ellen megsérült Tóth Gáborra, de Bali Péter, Nagy Sándor, Zoran Supics és Varga Gábor sem egészséges, így a friss igazolás, Goran Maric mindjárt egy presztízsmeccsen mutatkozhat be a pápai drukkereknek. Csertő Aurél csapatába visszatér viszont Rajos, Lattenstein és Kenesei Krisztián, ám Simon Attila továbbra sem bevethető. Mindkét mester remek hangulatú összecsapásra számít és természetesen a három pont megszerzésében bízik. Remélhetőleg a pápai védelem ezúttal gond nélkül meg fogja oldani feladatát, nem úgy, ahogy eddig tette.
Véber György: A két csapat mindig parázs hangulatú mérkőzéseket játszik. Reméljük, hogy megtörjük a három mérkőzés óta - a két bajnokira, és a Ligakupa-mérkőzésre gondolok - tartó rossz sorozatunkat a Halival szemben, amikor még pontot sem szereztünk. Fontos volna megszereznünk a győzelmet, mert elkezdhetnénk azt a pontgyűjtési „akciót”, amit terveztünk az őszre. Masszív, jó csapat a Haladás. Mindkét csapat ismeri a másik erényeit, remélem, hogy a mieink - legalább a mérkőzés napján - erősebbek lesznek.
Csertői Aurél: Idegenben mindig nehezebb játszani, ezúttal is bravúrt kell végrehajtani. A játékunk az elmúlt néhány mérkőzésen megfelelő volt, de a gólszerzéssel hadilábon álltunk. Szervezetten játszó, agresszív csapathoz látogatunk, amely technikás labdarúgókkal rendelkezik. Reméljük, hogy mi jövünk ki jobban a rangadóból.
A várható összeállítások
Lombard: Szűcs L. - Takács P., Farkas A., Bíró, Rajnay - Quintero, Gyömbér, Bárányos - Abwo, Maric, Heffler
Haladás: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Lengyel, Tóth P. - Molnár, Rajos, Simon Á. - Nagy G., Oross, Ugrai


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!