Parkolási tilalom a Posta előtt


2010-08-19 15:44:06  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Parkolási tilalom a Posta előtt főképe
Tegnap lezárták az Árok utcát a forgalom elől, mivel cserélik az útpadkákat, majd teljes útburkolati felújításon megy keresztül az Ányos Pál utcáig terjedő szakasza. Emiatt néhány helyi járatú autóbusz menetrendje megváltozott, az új irány a Kossuth utca és a Major utca. A buszok nyilván nem tudnak a kereszteződésekben elfordulni, ezért a Kossuth utca elején és a Kossuth - Major utcák kereszteződésében mindkét irányban 15 méterre megállási tilalom van. Erre tábla hívja fel a figyelmet.

- A közterület-felügyelet igyekszik minél több időt itt tölteni, tekintettel arra, hogy a táblakihelyezés a tegnap, azaz 18-án történt, de az állampolgárokban ez a tilalom még nem tudatosult, ezért inkább próbáljuk őket - ha megállnak - tovább irányítani - mondta Radó István a közterület-felügyelet vezetője.

A figyelmetleneknek 5000-8000 forintig terjedő bírság a jutalma, ezúton is figyelmeztetünk minden gépjárművezetőt, figyeljen oda, hol hagyja gépjárművét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!