A cél: összehozni az embereket- III. Vajda Péter Lakótelepi Napok


2010-08-19 15:42:36  | cikk: Tóth Tamara  | 


Harmadik alkalommal rendezi meg a Vajda Péter Lakótelepi Napokat Pápa Város Önkormányzata augusztus 21-22-én. A hagyományoknak megfelelően kétnapos rendezvény idén augusztus 20-a miatt csúszott szombat-vasárnapra. Szombaton 19 órakor ökomenikus istentisztelet nyitja meg a rendezvénysorozatot, melyet az Oké Zenei Műhely koncertje követ a bölcsödével szemben felállított rendezvénysátorban. A színes vasárnapi program gerincét a főzőverseny adja, melyre huszonhárom csapat jelentkezett - tudtuk meg Áldozó Tamás alpolgármestertől, a lakótelep önkormányzati képviselőjétől. A rendezvény egyik szép hagyománya, hogy minden évben jótékony célra gyűjtenek adományokat, idén a két nap alatt befolyt összegből a Daganatos Gyermekekért és Családjukért Alapítványt kívánják támogatni a szervezők.
- Tavaly százezer forint körül gyűlt össze, mi abban bízunk, hogy az idén ezt az összeget talán még sikerül is meghaladni - mondta Áldozó Tamás, aki kérdésünkre elmondta, a cél, hogy a lakótelepen és a Tókertben élők közelebb kerüljenek egymáshoz, az pedig külön öröm, ha a szórakozást össze lehet kapcsolni jótékony céllal.
A sátorban vasárnap délelőtt fellépnek a vajdai óvodások, illetve a munkácsys diákok, délután pedig színpadi programok: Bohócműsor a Szó és Kép Színpad előadásában, az Ugodi Kötélugró csoport bemutatója, Borsits Barbara előadása és Lajstrom - vásári komédia várja az érdeklődőket. 17 órától táncvarázs kezdődik, fellép a Salsa Klub, a Zafír Hastánccsoport, Fekete Zsófia és Pethő Gábor, a Dirty Place Break Tánccsoport és a Jázmin Orientális Tánccsoport is. 18 órától a Törpe HRT vidám műsora, majd a JMK Vadvirág Néptáncegyüttes műsora várja a közönséget. A 20 órakor kezdődő utcabál előtt ABBA-MIX- el varázsolják el a Pápai Musical Stúdió nagyszerű énekesei a közönséget.
A szervezők előre elnézésüket és megértésüket kérik azoknak a lakóknak, akiknek mindennapi életüket esetleg megzavarja a kétnapos rendezvény.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!