Új vezetőedző a Bakonyerdőnél


2010-08-18 14:34:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új vezetőedző a Bakonyerdőnél főképe
Június elején közös megegyezéssel távozott az NB II-es bajnokságban szereplő Bakonyerdő Elmax Vasas SE kispadjáról Vesztergom Zoltán. A kézilabda csapat a 2009/2010-es bajnokságban egy csalódást keltő ősz után tavasszal remekül teljesített – öt alkalommal is győztesen hagyta el a pályát, és a két döntetlen mellett mindössze két vereséget szenvedett – ami a nyolcadik helyhez volt elég. A vezetőség szinte egész nyáron kereste Vesztergom utódját, nem eredménytelenül, hiszen a napokban megállapodtak Poór Tamással, aki évekig a Le Belier KK Ajka szakvezetője volt.
- Szerettem volna magam kipróbálni egy másik közegben, ráadásul az elmúlt fél évben nem igazán adódott lehetőség, hogy a kézilabdával foglalkozzam. Ajkán egy sikeres 10 éves időszakon vagyok túl, kíváncsi vagyok, mire leszek képes az egykori rivális csapatnál. A cél, hogy a középmezőny első felében végezzünk, ennek persze alapfeltétele, hogy olyan játékosok alkossák a csapatot, akik megfelelő motivációval rendelkeznek. Az idei szezonban a kapuban sérülés miatt Bita Ferencre nem számíthatunk, így egy kapust mindenképpen szeretnénk igazolni, emellett úgy tűnik Reizinger Szabolcs visszatér Pápára, a védelembe pedig Erőss Péter érkezhet. Távozóról egyelőre nem tudok, bízom benne, hogy a bajnoki rajtra egy ütőképes csapat jön össze, ezért mindent el fogok követni.
A bajnokság szeptember 11-én indul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!