Lombard: Tóth és Varga is kidőlt


2010-08-17 13:03:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard: Tóth és Varga is kidőlt főképe
A Lombard Pápa két játékosa is szerencsétlenül járt a hétvégi mérkőzéseken. Pénteken a Zalaegerszeg elleni derbi 49. percében Tóth Gábort kellett lecserélni, a védő Paviceviccsel való ütközése után rosszul fogott talajt és aláfordult a bokája. A zalaegerszegi kórházban ficamot állapítottak meg nála, előreláthatólag 2-3 napon pihenő vár rá. Könnyen előfordulhat azonban, hogy a pénteki, Haladás elleni bajnokin nem lesz bevethető a védelem alapembere. Tóthnál is rosszabbul járt Varga Gábor, aki visszajátszóként a Mosonmagyaróvár ellen szerepelt vasárnap az NB III-ban. A középpályás a találkozó 30. percében egy párharc során porcleválást és térdszalag-szakadást szenvedett. A játékosra szerdán Székesfehérváron műtét vár, ám ami ennél is rosszabb, hogy az előzetes jóslatok szerint akár fél évet is ki kell hagynia.
- Én kértem, hogy az NB III-ban játszhassak, hiszen ebben a szezonban nem kaptam lehetőséget az NB I-es csapatban – emlékezett vissza a középpályás. Nem okolom az ellenfelet ezért a sérülésért, hiszen ő vétlen volt a labdáért vívott harcban, inkább a műfű lehet a ludas, hiszen egyáltalán nem voltam hozzászokva ehhez a talajhoz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!