Kiütéses Lombard II siker a bajnoki nyitányon


2010-08-15 20:11:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kiütéses Lombard II siker a bajnoki nyitányon főképe
A Lombard II alakulata a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzéssel ma késő délután megkezdte az NB III-as bajnokság 2010/2011-es szezonját. Nagy Mihály csapata a Perutz Stadion műfüves pályáján a Kovács -  Peric, Domján, Fűzfa, Kaszás, Kiss, Varga, Németh, Füredi, Szabó, Palkó összeállításban igyekezett itthon tartani a három pontot és sikerrel venni az első kört. Jól kezdett a hazai csapat, Szabó Zsolt révén már az ötödik percben megszerezték a vezetést, negyed órával később kettőre nőtt az előny, Palkó volt eredményes. Fél óra játék után Szabó második találatával eldőlt minden érdemi kérdés, 3-0-val fordultak a felek, üröm az örömben, hogy a visszajátszó Varga Gábor sajnos megsérült, Hacker folytatta helyette. A vendégek kapust is cseréltek a szünetben, ám ez sem segített, hiszen a második játékrészben ott folytatták a pápaiak, ahol az első félidőben abbahagyták, előbb Palkó mattolta Kormost, majd Szabó is beköszönt, kialakítva ezzel az 5-0-s végeredményt. A Lombard II még ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyert, az elképzelés nélkül játszó és még csak gólhelyzetig sem jutó óváriakkal szemben.
Nagy Mihály: Voltak hibák az első félidőben, a középpályás védekezésünk például nem működött kellőképpen, a második félidőre ezt sikerült rendeznünk. Ennek ellenére természetesen elégedett vagyok, 5-0-val kezdeni a bajnokságot mindenképpen dicsérendő. Szabó Zsolt és Palkó Dávid kiugróan jó teljesítményt nyújtott a mai nap, bízom benne, hogy a jövő heti Badacsonytomaj elleni mérkőzésen folytatjuk a jó szereplést.

További eredmények:
Várpalota – Lipót SE 0-3
Celldömölk – ZTE II 0-2
Büki TK – Balatonfüredi FC 0-2
Kőszegi SK – Csornai SE 1-2
Hévíz FC – Badacsonytomaj-Tapolca FC 4-2
Sopron – Haladás II 3-0
Répcelak – Sárvár 1-4

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!