Összefogás és tapasztalat - Bemutatta jelöltjeit a Fidesz Pápai Csoportja


2010-08-15 17:54:51  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Összefogás és tapasztalat - Bemutatta jelöltjeit a Fidesz Pápai Csoportja főképe
Ma délelőtt sajtótájékoztatón mutatta be a 2010-es önkormányzati választások képviselőjelöltjeit a Fidesz. A megváltozott választási rendszerből adódóan kevesebb lesz a képviselők száma, eddig 14 képviselő volt egyénileg megválasztható, az októberi választáson már csak tíz lesz.
- Képviselőjelöltjeinket a város közvéleménye régóta ismeri, tapasztalt képviselőkről van szó. Mi abban reménykedünk, hogy az eddigi városvezetési munka, amelyet közösen végeztünk, illetve az a tapasztalat, amely mögöttünk áll, el fogja nyerni a választópolgárok bizalmát - mondta dr. Kovács Zoltán, aki polgármesterjelöltként indul az idei választásokon is. Alpolgármester-jelölt a következő ciklusra ismét dr. Áldozó Tamás lett.
A választásokat követően a ciklus első felét a nagyberuházások - a Fő tér és a kastély rekonstrukciója, a termálfürdő bővítése, csapadékvíz-elvezetés megoldása több városrészben - befejezésével, míg a második felét a város mindennapi életét befolyásoló járda- és útrekonstrukciókkal szeretnénk folytatni – ismertetett néhány elemet a jövő tervei közül dr. Kovács Zoltán, hozzátéve - kiemelt szerepet szánunk a belvárosnak, de nem kívánjuk elhanyagolni a csatolt településeket és a külterületi részeket sem.

Képek:

A Fidesz- KDNP  jelöltjei a 2010. évi önkormányzati választásokra

Polgármesterjelölt:
Dr. Kovács Zoltán

Alpolgármester jelölt:
Dr. Áldozó Tamás

Egyéni jelöltek:
1-es számú választókerület: Dr. Péntek Árpád
2-es számú választókerület: Dr. Vörös Ibolya
3-as számú választókerület: Bocskay László
4-es számú választókerület: Császár Endre
5-ös számú választókerület: Venczel Csaba
6-os számú választókerület: Dr. Hermann István
7-es számú választókerület: Máté István
8-as számú választókerület: Dr. Áldozó Tamás
9-es számú választókerület: Dr. Kovács Zoltán
10-es számú választókerület: Zsegraics Gyula

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!