Egy éve alakult a pápai NOE


2010-08-15 16:07:10  | cikk: mo  | 


Egy éve alakult a pápai NOE főképe
2009. augusztus 13-án 13 tagcsaláddal alakult meg a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) Pápai Csoportja. A csoport egy éves születésnapját a borsosgyőri horgásztónál mintegy 14 nagycsaládossal közösen ünnepelte. Krasztel Lászlónétól, a helyi csoport vezetőjétől megtudtuk, egy év alatt közel 100 főre bővült a taglétszám, a gyermekeket is beleértve.

A NOE helyi csoportjának célja a nagycsaládosok érdekképviselete. Ennek kapcsán több kezdeményezést indítottak el a városban. Kezdeményezik például, hogy a Bakony Volán Zrt. járatain lehetőség nyíljon nagycsaládos bérlet vásárlására. Ezenkívül levélben fogalmazták meg kérésüket a városvezetés felé, mely szerint az önkormányzat támogatását kérik egy városi nagycsaládos nap megszervezésére. A pápai csoport többször osztott már ruhacsomagokat, játékokat és élelmiszereket a rászoruló nagycsaládosok részére. 

A csoport számos városi rendezvényen bemutatkozhatott, standjukkal jelen voltak a Nemzetközi Játékfesztiválon, a Civil Majálison és a városi gyermeknapon.

A mai születésnapi rendezvényt egy cukrászda, egy pékség és a program helyszínét biztosító horgásztó tulajdonosa támogatta. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!