Félbeszakadt a ZTE – Lombard


2010-08-14 01:09:10  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Félbeszakadt a ZTE – Lombard főképe
A 60. percben 2-1-es hazai vezetésnél az időjárási körülmények miatt Berger József játékvezető lefújta az NB I-es labdarúgó bajnokság harmadik fordulójának nyitómeccsét, a Lombard Pápa Zalaegerszegi vendégjátékát. A Zete rossz házigazdának bizonyult, hiszen már a második percben megszerezte a vezetést, Darko Pavicsevics Farkas Attila asszisztálása mellett lőtt a kapuba 1-0. Negyed óra elteltével megszerezte idei első találatát a Lombard, Heffler beadását Bárányos lőtte a kapura, Vlaszák ekkor még hárított, ám Abwo lövésénél már tehetetlen volt 1-1. Fél óra játék után ismét betlizett a pápai védelem, Horváth beadása után Pavicsevics négy (!) Lombard védő kíséretében 11 méterről fejelt (!) a jobb alsóba 2–1. A második félidőben aztán – mintha az égiek meghallgatták volna Farkas Attiláék fohászát – leszakadt az ég, Berger játékvezető előbb szünetet rendelt el, majd 20 perccel később végleg lefújta a meccset. A mérkőzés összképét tekintve a hazaiak álltak közelebb a győzelemhez, így az égieknek köszönhetően Véber Györgynek remélhetőleg elég ideje marad, hogy rendezze a sorokat – főleg a hátsó szekciót - és a hátralévő 30 percben akár pontot vagy pontokat raboljanak a ZTE Arénából. A derbi folytatásának időpontjáról a Magyar Labdarúgó Szövetség határoz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!