A ZTE következik


2010-08-12 20:52:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A ZTE következik főképe
Pénteken 19 órától ismét idegenben lép pályára a Lombard Pápa. A mieink a harmadik forduló nyitómérkőzésén Csank János együtteséhez, a Zalaegerszeghez látogatnak. Egyik csapat sem lehet büszke eddigi teljesítményére, a ZTE hazai pályán 5-3-as vereséget szenvedett a Kaposvártól, múlt héten a Haladás otthonában pedig gólnélküli döntetlent értek el. A Lombard 2-0-s debreceni vereség után múlt héten az újonc Szolnokkal osztozott a pontokon, Véber György szemmel látható formajavulást vár az övéitől, ami remélhetőleg pontokban fog megmutatkozni.
- A kezdőcsapatban nem lesz változás, a héten sokat gyakorolt, speciálisan erre a meccsre összeállított új elemeket fogunk bevetni. Új védekezést fogunk a ZTE ellen játszani, reményeim szerint lezárjuk majd a középpálya összes területét, ezáltal lehetőséget teremtünk magunknak, hogy a talán lassabb zalaegerszegi védők mögé kerülhessünk. A mezőnyjátékban is formajavulást várok, remélem az általam vázoltakat megtöltik tartalommal a fiúk. A holnapi mérkőzésen az új igazolás, Goran Maric még nem juthat szóhoz, amennyiben megérkezik a játékengedélye, a Haladás ellen csereként lehetőséget kaphat.
Csank János a Kaposvár elleni második félidőben mutatott játékot várja csapatától és Véber Györgyhöz hasonlóan a három pont megszerzésében reménykedik.
- A Rákóczi elleni első félidő nem sikerült, bízunk benne, hogy ez egyszeri kisiklás volt. Tudjuk, hogy a Lombard erőssége a labdatartás, és nagy energiákat kell majd mozgósítanunk a siker érdekében. Remélem, hogy gólképesek tudunk lenni elől, és a szombathelyi meccshez hasonlóan stabilak hátul. Mint minden meccs, ez is nehéznek ígérkezik, de mindenféleképpen győzni akarunk.
A várható összeállítások:
ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Kamber, Miljatovic, Varga R. - Szalai, Máté, Horváth A., Illés - Magasföldi, Pavicevic
Lombard: Szűcs L. - Venczel, Farkas A., Tóth G., Rajnay - Quintero, Gyömbér, Tóth N. - Abwo, Bárányos, Heffler N.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!