Bárányos a kolonc?


2010-08-08 12:57:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bárányos a kolonc? főképe
Érdekes cikk jelent meg a mai Nemzeti Sportban Vajda György tollából. Az újságíró a tegnapi, Lombard Pápa – Szolnok bajnoki elemzése kapcsán Bárányos Zsolt és Tóth Norbert egyidejű szerepeltetésével kapcsolatban fogalmazott meg kritikákat, a továbbiakban Dudások című jegyzetéből idézünk.
Úgy tartja a mondás, két dudás nem fér meg egy csárdában. A pápaiak ennek ellenére Bárányos Zsolt mellé szerződtették a remek rúgótechnikával, kiváló játékintelligenciával bíró Tóth Norbertet. A két játékos együttes szerepeltetése óriási kockázatot jelent: egyikük sem fiatal, keveset fut, keveset ütközik, éppen ezért az inkább szorgalmáról, a nagy munkabírásáról ismert csapat nem bírja el a két „karmestert”. Habár Bárányos Zsolt ezúttal sokat vállalt, játéka zavarta Tóth Norbertet, aki ennélfogva kis területen, pontatlanul futballozott. Aztán Tóth Norbert kilenc percre egyedül maradt a szervező posztján, s a futballját elnézve úgy tűnt, kolonctól szabadult meg."
Mint mindig ezúttal is kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére, Önök egyetértenek Vajda Györggyel? Valóban hiba, hogy Bárányos és Tóth együtt szerepel? Mi az oka annak, hogy immár 270 perce nem sikerül a kapuba találnunk? Remélhetőleg rövid időn belül választ kapunk a feltett kérdésekre.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!