Egy igazi lovag a Városházán


2009-09-25 11:52:13  | cikk:  | 


Egy igazi lovag a Városházán főképe
A Mosolygó Kórház Alapítvány kuratóriumának elnökét, dr. Albert Royaards-t fogadta ma délelőtt a Városházán Áldozó Tamás alpolgármester. A magyarul kiválóan beszélő holland jogász elmondta, hogy az Alapítvány képviseletében mind a 3200 magyar önkormányzatot felkeresi azért, hogy új tagokat nyerjen meg a Mosolygó Lovagrend számára. Lovag az lehet, aki legalább 2.500 Ft éves tagdíjat (adományt) befizet, ezzel az összeggel az ezüst fokozat Derűs Mosoly kategóriáját teljesíti. (A legmagasabb tagdíj 25.000 Ft, ez a gyémánt fokozat Egy igazi baráti mosoly kategóriájának felel meg.)

Dr. Royaards azt tűzte ki célul, hogy minden településen annak minden ezer lakója után egy lovagot (Pápán tehát 33-at) találjon. Az adományokat az Alapítvány gyermekkórházak, illetve kórházak gyermekosztályainak  támogatására fordítja: előadóművészekkel szerződik, akik hetente látogatják a kis betegeket; továbbá orvosi műszerek vásárlásával támogatják az egészségügyi intézményeket. Az Alapítvány tevékenységéről az www.mosolygokorhaz.hu oldalon található bővebb információ.

Kapcsolódó cikk:


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!