Örmény önkormányzati ülés


2010-08-04 20:54:15  | cikk: Tóth Tamara  | 



Ma délután ülésezett a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat a Polgármesteri Hivatal második emeleti tárgyalótermében, a testület mind a négy tagja jelen volt az ülésen, így az határozatképes volt. Három napirendi pontot tárgyaltak meg az örmény képviselők. Ellenszavazat nélkül fogadták el a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat 2010. I. félévi gazdálkodásról szóló beszámolót, melyet Keller Ludmilla elnök asszony mutatott be. Következő napirendi pont alatt a 2010.augusztus 16-i kiállítás programját beszélték át a képviselők, melyet a Megemlékezés az Örmény Köztársaság kikiáltásának évfordulójáról című emlékműsor programjának részletes megtárgyalása követett. A kiállítás a Pedagógus Művelődési Házban lesz, augusztus 16-án 17 órától egy örmény szobrász munkái látogathatók augusztus 19-ig. Az emlékműsort szeptember 18-án rendezik meg, a hagyományokhoz híven az Edvy Malom fogadóban.



Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!