Minitornán hangolódik a bajnoki rajtra a Lombard II


2010-08-04 10:10:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB III-as bajnokságra való felkészülés jegyében Győrött az ETO II és az Arab Emirátusok egyik élvonalbeli együttese, az Al-Jazira ellen is pályára lép ma Nagy Mihály együttese. A keretből kimaradók a fiatalokkal kiegészülve a Celldömölk ellen bizonyíthatnak 18 órakor, szombat délelőtt pedig idegenben az NB II újoncával, a Veszprémmel mérik össze erejüket.

Nagy Mihály: Ez a hét csak a mérkőzések jegyében zajlik, a szerda és a szombat is nagyon komoly erőpróba lesz, ezért a héten könnyített edzéseket tartok a csapatnak. Gyakorlatilag a kezdőcsapat visszajátszók nélkül kialakult a bajnokság kezdetére. Bár még a két belső védő személye kérdéses, hisz a frissen igazolt Borsos Dánielnek az első fordulóban még él az előző szezonban kapott eltiltása, Karácsony Balázs pedig a Győr elleni mérkőzésűnkön egy durva belépőt követően bokasérülést szenvedett, így nem tudom, hogy a rajtra rendbe lesz-e, tehát a két belső védő személyét kell még eldöntenem a bajnoki rajtig, amely a jövő hét végén veszi a kezdetét.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!