A pápai és az olasz fúvószenekar közös koncertje


2010-08-01 10:02:25  | cikk: Babos Petra  | 


A pápai és az olasz fúvószenekar közös koncertje főképe
Tegnap este 7 órától a Várkastély előtti udvaron a pápai és az olaszországi Morro d' Alba fúvószenekarának koncertje várta a zene iránt érdeklődőket.
A több mint két órás produkció előtt Venczel Csaba, önkormányzati képviselő köszöntötte a megjelenteket.
- A Morro d’ Alba Fúvószenekarán keresztül mi is otthon érezhetjük magunkat egy a közel 2000 lakosú, mesebeli kisvárosban, ahova immár öt esztendeje hazavárják a pápai fúvósokat- mondta el az önkormányzati képviselő.
Az est első felében a Pápa Városi Fúvószenekar lépett a színpadra, akik egy tipikus magyar csárdást, az a-moll csárdást adták elő, majd a szórakoztató zenéé lett a főszerep. A repertoárban szerepeltek még latin dallamok és filmzenék is.
A hangverseny második részében az olaszországi Morro d’ Alba fúvósai szerepeltek hatalmas sikerrel, akik Grimm mesékből adtak elő részleteket.
A koncert végén a közönség hatalmas vastapssal jutalmazta a két fúvószenekart, majd fogadással fejeződött be a szombati program.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!