Simán győzött a Lombard II


2010-07-31 20:55:06  | cikk:  | 


Nagy Mihály csapata a Győri ETO II otthonába látogatott, ahol 2-0-ás félidő után végül három góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél. A két csapat közötti megegyezés értelmében kétszer 60 perces mérkőzést játszottak a felek. Az első „mérkőzésen” az ETO kezdett agresszívabban, de helyzetet nem tudtak kidolgozni. A 15 percben viszont 11-est rúghattak a hazaiak, de Kovács szépen védte a büntetőt. 10 perccel később Granát nagyon jól adott be a bal oldalról, Rebryk érkezett pontosan és megszerezte a vezetést. A 40. minutumban egy gyönyörű támadás végén Rebryk centerezett és a jól érkező Granát megszerezte a második gólt.
A második „találkozót” is kitűnően kezdték a vendégek. Előbb Nyári, majd Füredi, végül Németh hibázott nagy helyzetben, de a negyedik lehetőséget már belőtték a vendégek: Nyári kitűnően ugratta ki Csepregit, aki higgadtan lőtt a kapuba. Sajnálatos, hogy a frissen igazolt Karácsony bokasérülést szenvedett. A Lombard II végig jobban játszott ellenfelénél és megérdemelten nyerte meg mindkét játékrészt.

Lombard Pápa II, 1. félidő: Kovács – Domján, Dlusztus, Borsos, Megyesi R. – Rebryk, Fűzfa, Mészáros – Granát, Quintero, Szabó Zs.

Lombard Pápa II, 2. félidő: Hajgató – Peric, Karácsony (Fazekas), Hacker, Somogyi – Füzi, Kiss R., Németh – Nyári, Füredi, Csepregi

Nagy Mihály: - Érdekes kétszer 60 perc volt, de nagyon hasznos, igazi értékmérő. Mindkét játékrészben jól játszottunk és a gólokon kívül még több lehetőséget elhibáztunk. Két dolgot emelnék ki. Az egyik, hogy nagyon szervezetten és lelkesen játszottunk, így nem tudtak igazi gólhelyzetet kialakítani ellenünk. A másik, hogy a visszajátszó játékosok nagyon komolyan vették a mérkőzést, ahogy egy profi játékoshoz illik. Csak dicsérni tudom őket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!