Még a kaput sem találta el a Lombard a Debrecen ellen


2010-07-31 20:41:52  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pepsifoci.hu  | 


Még a kaput sem találta el a Lombard a Debrecen ellen főképe
A Lombard Pápa az Oláh Gábor utcai stadionban 3000 néző előtt kezdte meg a bajnoki küzdelmeket. Véber György a Szűcs L. - Tóth G., Farkas A., Supic, Rajnay - Zulevs, Gyömbér, Heffler N. - Bárányos, Abwo, Tóth N. összeállítást vélte a legjobbnak, a másik oldalon Herczeg András a Verpecz – Nagy Z., Simac, Szűcs, Korhut – Kulcsár, Ramos, Bódi, Rezes – Szilágyi, Kabát kezdőt küldte pályára. A mieink fogadkoztak a meccs előtt, mondván még egyszer nem fog olyan gyatra teljesítményt nyújtani a csapat, mint ahogy azt tette a hétközi Ligakupa fordulóban. Sajnos az ígéret az is maradt, a Debrecen Szilágyi és Kulcsár révén gyakorlatilag fél óra alatt eldöntött minden érdemi kérdést, a két találat mellett a házigazdák előtt még legalább fél tucat gólszerzési lehetőség adódott. Mindent elmond a mieink teljesítményéről, hogy az első félidőben nem volt kapuralövésük(!), a második játékrészben is csak négy, de Verpecz kapust egyszer sem sikerült próbára tenniük. A statisztikából is kitűnik, hogy esélyünk sem volt a bajnok ellen, akik annyit adtak ki magukból, amennyi feltétlenül szükséges volt.
A Lombard Pápa akaratgyengén és elképzelés nélkül játszotta le a szezonnyitót és ellenfele ismét a pápai védelem hathatós közreműködésével tartotta otthon a három pontot. Folytatás jövő héten már hazai pályán a Szolnok ellen, egy biztos: ez a teljesítmény az újonc ellen is kevés lesz.
Véber György: Nagyon sima volt a meccs, az első félidőben több osztálynyi különbség volt a két csapat között. Egyéni problémákat érzek, úgy tűnik, egy-két játékos többet gondol magáról mint ami. Bízom benne, hogy tudjuk rendezni a sorokat és jövő héten megkezdjük a pontok gyűjtését.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!