A rosszul sikerült főpróba után vajon milyen lesz az előadás? A bajnokhoz utazik a Lombard


2010-07-31 11:57:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A rosszul sikerült főpróba után vajon milyen lesz az előadás? A bajnokhoz utazik a Lombard főképe
A szerdai, Ferencváros elleni Ligakupa találkozón mutatott játékot figyelembe véve nehéz 90 perc vár a mieinkre a Soproni Liga szezonnyitóján az Oláh Gábor utcai stadionban. Mint ismert, a Lombard FC Pápa a Debrecen ellen kezdi meg a 2010/2011-es bajnoki idényt. …ha nem változtatunk, szombaton az áldozati bárány szerepét fogjuk betölteni – vélekedett Véber György a szerdai összecsapás lefújását követően. Tény, hogy a fiatalokkal felálló zöld-fehérek csak Szűcs bravúrjainak köszönhetően nem távoztak győzelemmel a Perutzból. A legnagyobb kérdés az, hogy elegendő volt-e az eltelt három nap arra, hogy Véber rendet tegyen a fejekben és mindenki tudásához mérten teljesítsen. Debrecenben sem rózsás a helyzet, a Bajnokok Ligája selejtezőjében hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett Herczeg András csapata a Baseltől. A hajdúságiak csapatkapitánya Bernáth Csaba a fiaskó és a sok sérült ellenére természetesen győzelmet vár a szezonnyitón. - A Pápa tavaly is ért el figyelemfelkeltő eredményeket. Jásztó csapat, próbálnak sokpasszos futballal hatékonyan támadni, de hátul elég labilisak. Mindkétszer megvertük őket, de egyik sem volt olyan egyszerű mérkőzés. Hazai pályán nem is lehet más a célunk, mint a győzelem.
A Lombard mestere tisztában van azzal, hogy nem a pápiak a mérkőzés esélyesei. - A hétközi Ligakupa-mérkőzést lezártuk, egyszeri kisiklás volt, szerintem a csapatom, ha akarna se tudna még egyszer ilyen gyengén játszani. A Debrecen elleni találkozótól azt várom, hogy a nyáron gyakoroltakat visszalássam a pályán. Egy felszabadult játékot várok, és azt, hogy az új játékrendszerben a tudásunk legjavát nyújtsuk. Ha ez sikerült, akkor lehet esélyünk a pont, vagy pontok megszerzésére.
A találkozó ma 17:30-kor kezdődik, a Sport Tv által élőben közvetített összecsapást Fábián Mihály dirigálja, asszisztensei Varga Zoltán és dr. Márkus Tamás lesznek.
Várható kezdőcsapatok:
Debrecen: Verpecz - Nagy Z., Máté P., Szűcs I., Fodor - Bódi, Ramos, Czvitkovics, Rezes - Kabát, Szilágyi
Lombard: Szűcs L. - Tóth G., Farkas A., Supic, Rajnay - Zulevs, Gyömbér, Heffler - Bárányos, Abwo, Tóth N.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!