Még tart a napközis tábor az Erkelben


2010-07-29 21:08:12  | cikk: mo  | 


Július 26-tól augusztus 6-ig tart a napközis tábor az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában. A kéthetes tábort hatodik éve szervezi az intézmény – nagy sikerrel. Az első hétre rendszerint több gyerek jelentkezik, összesen 40-50 fő vesz részt a táborban. Vannak olyanok, akik iskolakezdés előtt állnak, a legidősebb napközis pedig 5. osztályos. A programok rendkívül változatosak. A beilleszkedést segítő játékok mellett sportprogramok, sorversenyek, kézműves foglalkozások, vetélkedők és Ki Mit Tud? várja a résztvevőket. A tábor mindkét pénteki napján kirándulni mennek a gyerekek. Holnap például az ugodi Vendégház az Árnyaserdőhöz látja vendégül a napköziseket, ahol sétakocsikázás, mézkóstolás és barangolás várja majd őket. A tábor zárónapján, augusztus 6-án a veszprémi állatkert lesz az úti cél – adott tájékoztatást Ludvig Andrea szabadidőszervező.  


Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!