A végeredmény egyben a mérkőzés osztályzata is: Lombard – FTC 0-0


2010-07-29 18:20:19  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Horváth Géza  | 


A végeredmény egyben a mérkőzés osztályzata is: Lombard – FTC 0-0 főképe
A Lombard Pápa második mérkőzését játszotta szerdán a Ligakupában. A Perutz stadionba a Ferencváros érkezett, Prukner mester a fiataloknak szavazott elsősorban bizalmat a mieink ellen, a zöld-fehérek a Mester, Vattai, Fülöp, Rodenbücher, Sváb, Pisanjuk, Nagy P., Papp M., Bölcsföldi, Pölöskey P., Trakys összeállításban kezdtek. Véber György erős kezdő 11-et nevezett a találkozóra, a sárga-feketék a Szűcs, Zulevs Farkas A. Supic, Bíró P. – Mészáros M., Tóth G., Bárányos Heffler N. - Abwo Tóth N. összeállításban igyekezték itthon tartani a három pontot. Az első lehetőség mégis a fővárosiak előtt adódott, a 18. percben Pölöskey hatalmas ziccerben vezethette a játékszert Szűcsre, ám a remekül kimozduló hálóőr eszén nem tudott túljárni. A 30. percben ismét Szűcsnek tapsolhatott a publikum, Fülöp fejesénél ismét bravúrt mutatott be. Az első félidő történéseit nagyjából ennyivel össze is lehetett foglalni. A félidőben Véber mester négy helyen változtatott, Jovánczai, Takács, Rebryk és Szabó Zsolt is lehetőséghez jutott, ám a mutatott játékban változást még az élesszeműek sem véltek felfedezni. A 70. perc hozta a mérkőzés legnagyobb helyzetét, Pölöskey lövésénél Szűcs ismét a helyén volt, akárcsak a kipattanónál, ekkor Kovács próbálkozását hatástalanította a csapatkapitány. Nem sokkal a lefújás előtt Szabó dönthette volna el a három pont sorsát, de ajtó-ablak helyzetben fölé ollózta a labdát. A hosszabbításra maradt még egy Rebryk és egy újabb Szabó lehetőség, de ezeket is rendre elpuskáztuk, maradt a gólnélküli döntetlen.
A Lombard Pápa gyatra teljesítménnyel mutatkozott be hazai pályán és újfent csak kapusának köszönheti, hogy legalább egy pontot itthon tudott tartani. Véber György nem rejtette véka alá véleményét, amikor a csapata teljesítményéről kérdeztük.
- Szánalmas és megdöbbentő amit ma nyújtottunk. Nem értem mi történt, ilyen játékkal nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a Soproni Liga egyik kiesője megvan. Mindenkire borzasztóan haragszom, volt itt elkényeztetett öregúr, meg nem értett zseni, semmit nem mutató közönségkedvenc. Ilyen lelketlenül a televízió képernyője előtt egy Ferencvárossal szemben szerepelni az én olvasatomban gyalázat. Nagyon komoly személyi változásokat helyezek kilátásba, ha nem jövünk rendbe. Amióta itt én vagyok az edző, ez volt a leggyalázatosabb teljesítményünk. Bízom benne, hogy hétvégén a Debrecen ellen az a Lombard fog kifutni a pályára, ami remekül alakult a nyár folyamán, ha nem változtatunk, szombaton az áldozati bárány szerepét fogjuk betölteni.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!