Ligakupa: A Fradi érkezik


2010-07-28 13:00:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb három találkozóval folytatódik a Ligakupa csoportkörének második fordulója. Az A csoportban a Kecskemét a Honvéddal meccsel, a B-ben a Vasas az MTK-t fogadja, míg a Lombard Pápa otthonában a Ferencváros vizitál. A Fradi ma kezdi a Ligakupa küzdelmeket, a Pápa az első körben a Haladástól szenvedett 2-1-es vereséget. Véber György az előzetes hírek szerint két helyen változtat a Hali elleni kezdőhöz képest, jobb oldali középpályás posztján Zulevs kezd majd, és mivel Gyömbér Gábor az utánpótlás-válogatottban szerepel, ezért az ő helyén is más kap szerepet. A zöld-fehérek vegyes csapattal állnak majd fel, az NB I és az NB II-es keretből is lesznek pályáralépők, az első csapatból kilencen juthatnak szóhoz, a csapattal tart Mester Tamás, Marko Ranilovic, Rodenbücher István, Fülöp Noel, André Schembri, Igor Pisanjuk, Pölöskey Péter, Nagy Patrik és Bölcsföldi Viktor. A keret tagja lesz Sváb Dániel, Nyilasi Bálint, Vattai Balázs, Peszmeg Viktor, Szabó Roland, Kovács István, Papp Máté és Berdó Valentin is. Ideiglenes játékengedéllyel várhatóan pályára lép a legfrissebb szerzemény, a litván Valdas Trakys.
A találkozó 17:30-kor kezdődik, a mérkőzést a Sport TV élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!