Dentálturisták növelhetik a vendégéjszakák számát


2010-07-27 15:58:40  | cikk: mo  | 


Dentálturisták növelhetik a vendégéjszakák számát főképe
Új üzletág alapkövét teheti le a ma nyílt fogászati komplexum Pápán. A gyógyászati, ezen belül a fogászati turizmus Sopronban, Győrben, Mosonmagyaróváron virágzik. Országszerte évente több tízezer külföldi keresi fel a magyar fogorvosi rendelőket, s ha már jönnek, nem verik a fogukhoz a garast: átlagosan 3-5 napot töltenek nálunk, s a kezelések között mindent kipróbálnak, amit más turisták is - a fogászati turizmus üzletággá nőtte ki magát.

Erre az elképzelésre épített a Dental Centrum megalkotója is, Csörnyi Csaba. A mai napon ünnepélyes keretek között adták át a teljes fogászati szolgáltatást nyújtó komplexumot. Az ide érkező páciensek a szolgáltatások igénybevétele mellett megtekinthetik a város turisztikai szempontból jelentős nevezetességeit, kipihenhetik magukat a Várkertfürdőben, vagy sétálhatnak egyet a barokk belvárosban.

Az ötletet dr. Kovács Zoltán polgármester, országgyűlési képviselő is üdvözölte. Elmondta, hogy a termálfürdő megnyitása óta meghétszereződött a városban eltöltött vendégéjszakák száma. Ezt a kialakulóban lévő gyógyturizmust kívánja erősíteni a jövőben a Várkertfürdő mellett megépítendő Gyógyászati Központ is. A mai nap folyamán átadott Dental Centrum pedig szintén ezt az ágazatot támogatja. A „dentálturizmus” nagymértékben hozzájárulhat a Pápán eltöltött vendégéjszakák számának növeléséhez.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!