Kémények felülvizsgálata


2009-08-10 12:32:36  | cikk:  | 


Az alábbi napokon a felsorolt utcákban várhatóak a kéményseprők az idén esedékes kéményseprési munkák elvégzése céljából.  A kémények tisztítását, illetve gázüzemű kémények használata esetén azok évenkénti felülvizsgálatát, szükség esetén azok tisztítását lehetővé kell tenni. A munka elvégzését a sormunkakönyvben aláírással igazolni kell és az éves díjat is most kell befizetni.
Augusztus 10-től 14-ig: Gombkötő utca, Csutorás utca, Mester utca, Mézeskalács utca, Csapó utca, Puskás T. utca, Fazekas utca, Csizmadia utca, Gábor D. utca, Kelmefestő utca, Árok utca, Széchenyi utca, Gyurátz F. utca, Zimmermann utca, Séllyei utca, Anna tér, Kodály Z. utca, Kandó K. utca, Bánki D. utca.
Augusztus 17-től 18-ig: Szövetkezet utca, Harangöntő utca és a Napraforgó utca kéményeinek tisztítását és ellenőrzését végzik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!