Vereség a Rohonci úton


2010-07-24 21:13:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közel 1000 néző előtt játszotta az idei futballszezon első tétmérkőzését a Lombard Pápa. A mieink a Ligakupa első fordulójában az ősi rivális Szombathelyi Haladáshoz látogattak. Véber György csapata a Szűcs - Venczel, Farkas, Tóth G., Rajnay - Gyömbér, Varga G., Heffler - Abwo, Bárányos, Tóth Norbert összeállításban kezdett, míg a vasi kispadtól ezen a mérkőzésen búcsúzó Róth Antal a Rózsa – Schimmer, Korolovszky, Lengyel, Tóth P. – Molnár, Rajos, Simon Á. – Oross, Kenesei, Sipos összetételt küldte harcba. Fél óra elteltével jegyezhettük fel az első találatot, Abwo iramodott meg a bal oldalon, aki lehagyva védőjét tíz méterről passzolt a kapuba 0-1. Öt perccel később egyenlített a Hali, Rózsa hosszú kirúgását Venczel elvétette, így a felfutó Tóth Péter tíz méterről a kapu közepébe gurított 1-1.
A szünetben Véber egy helyen változtatott, Venczel helyett Quintero folytatta. A második félidő 13. percében megszerezte a vezetést a Haladás. Egy kimaradt Lombard helyzetet követően Sipos Farkas szorításában egészen a kapuig menetelt, és a kimozduló Szűcs fölött a kapuba emelt 2-1. A későbbiekben Sipos és Simon előtt is adódott lehetőség, az egy pontot érő találat Zulevs lábában maradt, nem sokkal a lefújás előtt Abwo alapvonalról visszatett labdáját a lett játékos tűzte rá, ám Rózsa a helyén volt. Ezzel a Haladás begyűjtötte a három pontot, Szűcsék pedig készülhetnek a szerdai, Ferencváros elleni hazai Ligakupa találkozóra, illetve a hétvégi, Debrecen elleni bajnoki rajtra.

További eredmények:
Honvéd – Szolnok 1-2
MTK – Paks 4-2

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!