Szombathelyen indul a fociszezon


2010-07-24 13:38:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Szombathelyi Haladás elleni mérkőzéssel kezdetét veszi a Ligakupa sorozat 2010/2011-es kiírása. A Lombard Pápa ma 19 órától a Rohonci úti stadionba látogat, Véber mester ezzel a találkozóval zárja le a bajnokságra való felkészülést. Az összecsapás rendhagyó lesz abból a szempontból, hogy ezen a mérkőzésen búcsúzik a kispadtól Róth Antal, aki a továbbiakban az U21-es válogatottat irányítja, utódja Csertői Aurél lett. A Hali várható kezdőcsapata: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Lengyel, Tóth P. – Molnár, Rajos, Simon Á. – Oross, Kenesei, Sipos.
Véber György elmondta, hogy minden bizonnyal magas hőfokú, jó mérkőzést láthat majd a közönség és minden játékosa nagyon komolyan veszi a találkozót, mert szeretnének jó eredmény elérni a Ligakupa most kezdődő kiírásában. Várható kezdőcsapat: Szűcs L. - Tóth G., Farkas A., Supic, Rajnay - Varga G., Gyömbér, Tóth N. – Abwo, Bárányos, Heffler.

Az első forduló további találkozói:
Bp. Honvéd–Szolnoki MÁV
MTK–Paks
Kaposvár–Újpest


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!