Már nem zsákutca a Deák Ferenc utca


2010-07-22 12:39:47  | cikk: HuHa  | 


Ma reggeltől ismét változott a forgalmi rend a belvárosban. Németh Tamás műszaki osztályvezetőtől kapott tájékoztatás szerint ez már a végleges verzió a belváros ezen szakaszán. A Deák Ferenc utca Fő utca felőli végét ma reggel megnyitották, így már nem zsákutca, közlekedési iránya azonban maradt az új rend szerint. A továbbiakban a Kossuth Lajos utca gépjárműforgalommal érintett szakaszán továbbra is a Március 15. tér felől lehet behajtani, s a posta sarkánál két irányba lehet tovább haladni. Balra, a Major utca közlekedési rendje változatlan, és a Deák Ferenc utcáról most már ki lehet hajtani a Fő utcára a kötelező a haladási irányba, vagyis jobbra, a Március 15. tér felé.
A folytatásban hétfőn ismét lezárják a Böröczky dombot, a Tókert utcán folyó munkák miatt. Az Ady sétányról azonban  - korlátozott forgalmi körülmények között – egy sávon rá lehet hajtani a Tókert utcára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!