Mától ismét vizet osztanak


2010-07-22 09:46:19  | cikk: mo  | 


Mától újra vízosztás várja a járókelőket a belvárosban. A Polgári Védelem szénsavas ásványvízzel, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a Teuton lovagrend egy korábbi adományából származó gyümölcsitallal kínálja a nagy melegben megszomjazó járókelőket. A helyszínek ezúttal: az áruház előtti terület és a Március 15. tér. Holnap – a piacra való tekintettel – a Piac téren is osztanak vizet. A Fő tér most azért marad ki az osztás helyszínei közül, mivel a Pápai Vízmű Zrt. a múlt pénteken ivókutat szerelt a Kossuth utcai kapualj előtti területre.

Tegnaptól ismét másodfokú hőségriasztás van érvényben. Az országos tisztifőorvos július 24-ig, szombatig rendelte el a hőségriadót. A napi középhőmérséklet – a múlt hét időjárásához hasonlóan – ismét meghaladhatja a 25 fokot. Az előrejelzések szerint csütörtökön és pénteken napos, száraz idő valószínű, és csak keleten, északkeleten fordulhat elő eső. Szombatra érkezik meg a felfrissülés.  A meteorológusok szerint hidegfront éri el térségünket, amely hétvégén várhatóan áthalad az egész ország területén, záporokat, zivatarokat és lehűlést hoz magával. A legmagasabb nappali hőmérséklet a következő napokban 30, 36 fok között várható. Éjszaka sem hűl sokat a levegő, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!