Segítsük a daganatos gyermekeket és családjaikat!


2010-07-22 09:00:58  | cikk: Tóth Tamara  | 


Július 24-én, szombaton 18 órakor a Pegazus Színházban pápai előadóművészek és együttesek adnak jótékonysági műsort a Daganatos Gyermekekért és Családjukért Alapítvány támogatására. Fellép a Pápai Musical Stúdió, Rebel Lion Tánc- Sport Egyesület, Munkácsy Stúdió, Törpe Humor Részvét Társaság és a Jázmin Orientális Tánccsoport. A rendezvény fővédnöke Fenyő Iván színművész, aki már régóta támogatója az alapítvány munkájának és maximálisan az alapítvány mellett áll - tudtuk meg Beliczai Henriettától, az alapítvány elnökétől.
A műsorra a belépés díjtalan, az ajtókban kis kosarakat helyeznek ki megadva ezzel az önkéntes adakozás lehetőségét mindenkinek. Az összegyűlt adományokból az alapítvány higiéniai termékeket vásárol a daganatos gyermekek családjainak, mivel azok rendkívül fontos, de drága eszközök. Továbbá augusztusban szeretnének tartani egy felvilágosító napot a szülőknek a kemoterápia késői hatásairól - mondta el kérdésünkre Beliczai Henrietta.
A rendezvény fő támogatója a Pegazus Színház. Az alapítvány megkeresésére, hogy a helyszín biztosításával támogassák a rendezvényt, azonnal igent mondtak a művészeti intézmény vezetői, Sarkadi Nagy László és Végh Zsolt. Ebből is látszik, hogy kapni jó, de adni még jobb.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!